English English
  • English English
+36-70-248-1551
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10 - 18

VIP KÁRTYA

Tovább

FOGFEHÉRÍTÉS

Tekintse meg rövidfilmünket az eljárásról
Tovább

SMILELAND SPA

A Smileland Dental fogfehérítő szalonunkban igénybe veheti az országban egyedülálló, fájdalommentes “SPA” szolgáltatásunkat...
Tovább

GYERMEK FOGÁSZAT

Hozza el gyermekét egy beszélgetésre, hogy az első, kellemes élmények határozzák meg a későbbiekben szükséges kezelések hangulatát...
Tovább

MOTTÓNK

"Mi tudjuk, hogy minden fog végén egy ember van! "

Fogfehérítés

 

FOGFEHÉRÍTŐ CSOMAG


Hatékony, gyors, megbízható, biztonságos fogfehérítő kozmetikai termék. A fogfehérítő gélből az alkalmazás során felszabaduló aktív oxigén biztosítja a fogak felszínének fehérítő hatását, amelyet a LED lámpa használata gyorsít és tökéletesít. A csomagban található kozmetikai termékek borsmenta, illetve fodormenta illóolajai és a mentol frissességet, üdeséget nyújtanak a használat során. A fogfehérítő termék megfelel az EU kozmetikai szabályozásának, egyszerű és fájdalommentes fogfehérítést biztosít. Előírásszerű használata nincs káros hatással a fogakra és a fogínyre. Alkalmazásával eredeti fogszínéhez képest több árnyalattal lehetnek fehérebbek a fogai.

 

NATURAL FOGFEHÉRÍTŐ CSOMAG - ALOE VERA & GRÁNÁTALMA & KAMILLA


Hatékony, gyors, megbízható, biztonságos fogfehérítő kozmetikai termék. A peroxidmentes kímélő formula bikarbonát hatóanyaggal biztosítja a fogak felszínének fehérítő hatását, amelyet a LED lámpa használata gyorsít és tökéletesít. A fehérítő gél növényi hatóanyag-kivonatai az alkalmazás során hozzájárulnak a fogak és a fogíny védelméhez. A csomagban található kozmetikai termékek borsmenta, illetve fodormenta illóolajai és a mentol frissességet, üdeséget nyújtanak a használat során. A fogfehérítő termék megfelel az EU kozmetikai szabályozásának, egyszerű és fájdalommentes fogfehérítést biztosít. Előírásszerű használata nincs káros hatással a fogakra és a fogínyre. Alkalmazásával eredeti fogszínéhez képest több árnyalattal lehetnek fehérebbek a fogai.

 

HOGYAN TÖRTÉNIK A FOGFEHÉRÍTÉS?

 

- Első lépésként közösen kiválasztjuk a fogszínmintából, melyik az, amelyik a jelenlegi (fogfehérítés előtt) fogszínhez a lehető legközelebb eső árnyalat. A kiválasztott színmintát félretesszük,hogy a fogfehérítés után könnyen láthatóvá tegyük az eredményt – ez lesz a viszonyítási alap.

-  Ezt követően felbontjuk a SMILEPOINT fogfehérítő csomagot.

-  Az aktiváló spray-vel megtisztítjuk a fogakat, majd a szilikonformát is kibontjuk és a tű nélküli fecskendőben található SMILEPOINT fogfehérítő gél kb. ⅓ részét beleinjektáljuk a szilikonsínbe.

-  A SMILEPOINT fogfehérítő géllel „töltött” szilikonsín „szájba vétele” és a fényvédő szemüveg felvétele következik.

-  A védőszemüveg felvétele után aktiváljuk a lámpát, és a 8 vagy 15 perces fogfehérítési idő leteltével, a szájüreg vízzel való kiöblítésére kerül sor.

-  További két alkalommal megismételjük a teljes folyamatot.

-  A fogfehérítés eredményének ellenőrzésére kiválasztjuk újra a fogszínmintát, és összehasonlítjuk a színeket egymással.

 

Ellátó szakember:

Márkli Mónika - Klinikai fogászati higiénikus

 

Ez a folyamat a következő rövidfilmünkben is megtekinthető, íme:

 

 

Amennyiben további kérdése merülne fel kattintson ide (Gy.I.K.) és bizonyosan választ talál!

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést. További információ