English English
  • English English
+36-70-248-1551
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10 - 18

VIP KÁRTYA

Tovább

FOGFEHÉRÍTÉS

Tekintse meg rövidfilmünket az eljárásról
Tovább

SMILELAND SPA

A Smileland Dental fogfehérítő szalonunkban igénybe veheti az országban egyedülálló, fájdalommentes “SPA” szolgáltatásunkat...
Tovább

GYERMEK FOGÁSZAT

Hozza el gyermekét egy beszélgetésre, hogy az első, kellemes élmények határozzák meg a későbbiekben szükséges kezelések hangulatát...
Tovább

MOTTÓNK

"Mi tudjuk, hogy minden fog végén egy ember van! "

Fogpótlás


A fogak hiánya, az elégtelen rágás akár gyomorpanaszokat is okozhat, amelyet Ön is megérez, de hogy a fogazat még milyen maradandó károkat szenvedhet azt csak a szakemberek tudják megállapítani. Forduljon fogorvoshoz és előzze meg a további problémákat!

 

Abban az esetben ha a fog annyira roncsolódott, hogy a megmaradt foganyag már nem tudja biztonsággal megtartani a belehelyezett tömőanyagot. Anyagát tekintve a leggyakrabban használt korona típus a fémre égetett porcelán. A hátránya, hogy a kerámia mögött elhelyezkedő fémalap nem engedi a porcelán valós színének érvényesülését. Előnye viszont rendkívüli tartóssága a fém merevítés miatt.

 

A legkorszerűbb koronák, hidak azok amelyek Zirkoniumoxid vázra készülnek olyan eljárással, melynek során számítógépes letapogatás útján nagy pontossággal gép faragja ki a vázat. Ez a váz nem fémszínű, hanem fehér így az ilyen koronákon a fény tökéletesen áthaladhat, ezáltal gyönyörű természetes hatású és tartós fogpótlások készíthetőek.


Ha a frontfogak formájával vagy színével nem elégedett, igazán elegáns és szép megoldás a kerámia héjakkal, történő leplezés. Előnye, hogy nem kell teljesen körbecsiszolni a fogat, így kevesebb foganyag esik áldozatul, mint a koronával történő korrekciónál.

 

Ellátó szakorvos:

Dr. Györe Balázs - Dento-alveoláris szájsebész, Fogszakorvos 


OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést. További információ