English English
  • English English
+36-70-248-1551
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10 - 18

VIP KÁRTYA

Tovább

FOGFEHÉRÍTÉS

Tekintse meg rövidfilmünket az eljárásról
Tovább

SMILELAND SPA

A Smileland Dental fogfehérítő szalonunkban igénybe veheti az országban egyedülálló, fájdalommentes “SPA” szolgáltatásunkat...
Tovább

GYERMEK FOGÁSZAT

Hozza el gyermekét egy beszélgetésre, hogy az első, kellemes élmények határozzák meg a későbbiekben szükséges kezelések hangulatát...
Tovább

MOTTÓNK

"Mi tudjuk, hogy minden fog végén egy ember van! "

Héjak

 

A héj a fogaknak az ajak felöli felszínére készített vékony, kb. 0,5 mm vékonyságú kiegészítése. A héjkerámia tökéletes megoldást nyújt, ha nagyobb mértékű elszíneződés, csúnya fogforma, a fogak kedvezőtlen tengelyállása, vagy a szomszédos fogak közti túl nagy rés van jelen.

 

Gyönyörű, a legesztétikusabb megoldás, színe 100%-ban illeszthető a páciens fogainak színéhez. A héjkerámia tartós, nem színeződik el!

 

Héjkerámia letört fogakra:

A teljesen kerámiából készült héjkerámia nemcsak olyan fehérségű fogakat biztosít Önnek, amelyekre mindig is vágyott, de számos egyéb problémára is megoldást jelenthet, így az elcsavarodott, repedt, letört vagy rövidebb fogakra is.

 

Héjkerámia anyaga:

A héjkerámia egy vékony, teljesen kerámiából készült héj, melyet az egyénre szabva készítenek el, hogy pontosan illeszkedjen az elszíneződött vagy letört fogra. A héjkerámia kiváló fényáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, és megszólalásig hasonlít a természetes fogra. Emellett a héjkerámia teljesen fémmentes és biztonságos.


Héj előkészítése:

Fogorvosa előkészíti a fogat, és egy korszerű gyártólétesítményből megrendeli az Ön új foghéját. A héjkerámia számára a fog átformálásával elő kell készíteni a fogat, ezáltal helyet biztosítunk a héjnak. Érzéstelenítésre ilyen minimális átalakítás esetén nincs szükség. A fog újraformázása pici beavatkozás, de kérésére fogorvosa helyi érzéstelenítést adhat Önnek. Ezután lenyomatot készül a száj szóban forgó területéről. A lenyomat a gyártóhelyre kerül, ahol a legkorszerűbb körülmények között gyártják le Önnek a testreszabott teljes kerámia foghéjat.

 

Felméréseink szerint megfelelő fogászati ellátás mellett az Ön új, teljesen kerámiából készült foghéjának élettartama sok-sok év. A teljesen kerámiából készült fogkoronák több évre visszamenő klinikai tapasztalattal bátran állíthatjuk, hogy azok rendkívül erősek.


Ellátó szakorvos:

Dr. Györe Balázs - Dento-alveoláris szájsebész, Fogszakorvos

 

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést. További információ