English English
  • English English
+36-70-248-1551
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10 - 18

VIP KÁRTYA

Tovább

FOGFEHÉRÍTÉS

Tekintse meg rövidfilmünket az eljárásról
Tovább

SMILELAND SPA

A Smileland Dental fogfehérítő szalonunkban igénybe veheti az országban egyedülálló, fájdalommentes “SPA” szolgáltatásunkat...
Tovább

GYERMEK FOGÁSZAT

Hozza el gyermekét egy beszélgetésre, hogy az első, kellemes élmények határozzák meg a későbbiekben szükséges kezelések hangulatát...
Tovább

MOTTÓNK

"Mi tudjuk, hogy minden fog végén egy ember van! "

Fogtömések


Az egészséges és ép fogak megőrzése, részben örökletes adottságokon alapul, azonban a helyes fog- és szájápolás, még kedvező genetikai feltételek mellett sem elhanyagolható tényező. A helyes fog- és szájápolást már az első tejfogak megjelenését követően javasolt elkezdeni, mivel a tejfogak épségének megőrzése éppen olyan fontos, mint a végleges fogazaté.

Számtalan esetben még a legkörültekintőbb fogápolás mellett is bekövetkezik a fogak szuvasodása. Annak érdekében, hogy minimális beavatkozással lehessen helyreállítani a szuvas fogat, félévenként fogorvosi ellenőrzés szükséges.


Fogtömés:


Az "esztétikus tömés", a fog színével megegyező és fény hatására kötődő tömés. Azonnal terhelhető! Alkalmazása kisebb vagy közepesen elszuvasodott fogak ellátásra javasolt.

 

Az ún. "inlay és onlay" egy öntött tömés, amely a foglenyomata alapján készül, fogtechnikus beavatkozásával. Készülhet műanyagból, kerámiából és nemesfémből. Speciális ragasztóval rögzítjük.

 

Az előnyök mellett szól, hogy bármilyen fogszín színárnyalat utánozható és nem nem színeződik el. A hagyományos tömésekhez képest többszörös élettartamú, nem törik és nem kopik, pontosan illeszkedik a megmaradt foghoz, antiallergén és a meglévő amalgámtömések helyettesítésére is elsőrangú választás.

 

Barázdazárás:


A fogak megtisztítása, leszárítása után a felületet felérdesítjük. A barázdazáró anyag egy folyékony tömõanyag, amely egyenletesen elterülve feltölti a barázdát. Egy kék fényû lámpával keményítjük meg. Ha szükséges a megfelelõ helyen csiszolással elvékonyítjuk a felvitt anyagot, majd polírozzuk, hogy tökéletes felületet kapjunk amely tökéletes harapást eredményez.

A cél, hogy a barázdák feltöltésével megakadályozzuk a fog elszuvasodását. Az eljárás a maradó fogak megjelenésétől azaz kb. 6 éves kortól javasolt.


A kezelés fájdalommentes!


Ellátó szakorvos:

Dr. Györe Balázs - Dento-alveoláris szájsebész, Fogszakorvos

 

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést. További információ