English English
  • English English
+36-70-248-1551
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10 - 18

VIP KÁRTYA

Tovább

FOGFEHÉRÍTÉS

Tekintse meg rövidfilmünket az eljárásról
Tovább

SMILELAND SPA

A Smileland Dental fogfehérítő szalonunkban igénybe veheti az országban egyedülálló, fájdalommentes “SPA” szolgáltatásunkat...
Tovább

GYERMEK FOGÁSZAT

Hozza el gyermekét egy beszélgetésre, hogy az első, kellemes élmények határozzák meg a későbbiekben szükséges kezelések hangulatát...
Tovább

MOTTÓNK

"Mi tudjuk, hogy minden fog végén egy ember van! "

Smilepoint Gy.I.K.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 

 

Mi az a fogfehérítés?

A fogfehérítés az a folyamat, mely során a fogfelületet különböző fizikai vagy kémiai alkalmazásokkal fehérebbé tesszük. A fogfehérítés többféle módon és többféle eljárás egyedüli vagy kombinációban történő alkalmazásával valósulhat meg.

 

Kinél nem végezhető el a fehérítés?

A fogfehérítés nem alkalmazható a következő esetekben:

- szájsebészeti beavatkozást követően,

- sugárkezelés alatt álló személyeknél,

- terhesség vagy szoptatás esetén,

- fogszabályozó hordása esetén,

- nem megfelelő egészségi állapotú fogakon (letört, lyukas, sérült zománcú stb.)

A fogfehérítés felnőttek részére ajánlott. 3 éves kor alatt tilos az alkalmazás.

 

Veszélyes-e a fogfehérítés?

A SMILEPOINT fogfehérítéses technikája az előírások pontos betartásával teljesen biztonságos. Termékeink csak a fogzománc fehérségén változtatnak, a hatóanyagok nem hatolnak be a fog belsejébe. A fogfehérítés nincs káros hatással a fogínyre, valamint nem roncsolja a fogakat és a fogzománcot, nem okoz érzékenységet.

 

Miért színeződnek el a fogaim?

Az elszíneződésnek több oka lehet: A különféle ételek, italok (pl. kávé, tea, vörösbor, mesterséges színezék, illetve dohány) miatt bevitt színezőanyagok beivódnak a fogzománcba, az ilyenfajta elszíneződés a fogfehérítő termékkel könnyen eltávolítható.

Az örökölt eredetű elszíneződések nem változtathatók meg fogfehérítéssel.

 

Veszélyes-e a LED lámpa használata?

A legújabb LED lámpás technológiai fejlesztéseknek köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett teljesen veszélytelen. A LED lámpa hideg fénye nincs negatív hatással a száj körüli szövetekre, sem pedig a nyálkahártyára. A lámpa használata során a szemet a speciális szemüveggel védeni kell.

 

Mire kell vigyázni fogfehérítés után?

A fogfehérítés után legalább 4 órán keresztül kerülni kell a dohányzást, az ételek és az italok fogyasztását (vízen kívül), mivel az jelentősen befolyásolhatja a várt hatást.

 

Számítsak-e fájó, csípő érzésre, van-e mellékhatása a fogfehérítésnek?

A fogfehérítő gél kis mennyiségben borsmenta illóolajat tartalmaz, ezért erőteljesen mentolos ízű. Ez nem okoz problémát, a mentolos hűs érzet az alkalmazást követően fokozatosan megszűnik (hasonlóan, mint egy fogkrém alkalmazása után). Ezenkívül egyéb kísérő hatás nem várható.

 

Van-e fehérítő hatása a terméknek a fogtöméseimre, műfogaimra vagy a koronáimra?

A nem természetes eredetű (műfog, korona, fogtömés stb.) vagy elhalt fogakra a termék fehérítő hatást nem fejt ki, természetesen nem kockázatos és nem is kártékony rájuk nézve. A szürkére elszíneződött fogakon a fehérítő hatás erősen limitált.

 

Mennyivel lehetnek fehérebbek a fogaim?

A fogfehérítés eredményessége egyénenként változó, függ a fogak eredeti színétől, illetve az életviteltől: kávé, tea, vörösbor, mesterséges színezék, dohány stb. fogyasztásától. A fogfehérítő gél alkalmazása után a fogak színében minimum 3 és maximum 11 árnyalatnyi fehérség következik be, az átlageredmény 5-6 árnyalattal fehérebb fogak.

 

Mennyi ideig tart az elért eredmény?

Ez az időtartam minden embernél más és más, hiszen nagymértékben függ az illető étrendjétől, életmódjától. A fehérítő hatás általában 2-4 hónapig tartható fenn.

 

Miben különbözik a SMILEPOINT módszere a fogorvos által végzett fehérítéstől?

A fogorvos egy magas koncentrációjú hidrogén-peroxidos fogfehérítő eljárással dolgozik, amely nagy körültekintést és a kezelés előtt komplett diagnózist igényel a fogazat és a száj állapotáról. Ezeket a koncentrált hatóanyag-tartalmú termékeket kizárólag fogorvosi kezelés során és fogorvosi felügyelettel lehet igénybe venni.

A SMILEPOINT termékek szabadon forgalmazható kozmetikai fogfehérítő termékek, amelyek nincsenek káros hatással az alkalmazás során a fogakra vagy a fogínyre.

 

Miért válassza a SMILEPOINT-ban történő fogfehérítést?

A SMILEPOINT üzletekben szakszerű tájékoztatást kap, mert a fogfehérítés során rendkívül fontos a használati útmutató pontos betartása. Igényes, kulturált környezetben, ellenőrzött és barátságos körülmények között veheti igénybe a szolgáltatást. A fogfehérítő termékek mindig állandó minőségben, hivatalos beszerzési forrásból és nyomon követhető módon kerülnek a vásárlóhoz. A LED lámpa használata mindenki számára könnyen és biztonságosan hozzáférhető ezekben a szalonokban. A város több pontján, a hét szinte minden napján reggeltől estig szeretettel várjuk a szép mosolyra vágyókat.

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket használunk. Ha egyetértesz, folytasd a böngészést. További információ